Hibrid SNH 9402
Silaža Zrno Svinjereja Perad Živilska prehrana Biogas Stay Green
Klasa:
  • FAO 400
Dana:
115
Tip:
  • Tvrdunac
Gustoća sjetva:
- zrno:
70.000 - 78.000 biljka/Ha
- silaža:
0

Pravi tvrdunac za posebnu namjenu

Stabljika: Tradicionalna, čvrstog i jakog korijena. Rana cvatnja i razvoj klipa u ranoj fazi pomoći će pobjeći od nadolazećeg temperaturnog stresa u ljeto kod oplodnje i prevenira pojavu gljivičnih infekcija.

Klip: 14 redaka ima vrlo veliku dužinu. Tvrdunac, bogat antocijanom, izrazito crveno-narančaste boje. Zaobljena i izdužena zrna vrlo visoke specifične težine (82-84 kg / hl). Izvrstan hibrid za proizvodnju kukuruznog brašna, palente, sirovina za proizvodnju piva i sirovina za kukuruzne pahuljice za doručak.

Prednosti: Izvrsna tvrdoće sa dovoljno energije , i u ranom roku sjetve ili sadnje krajem svibnja, rezultati su slični. Vrlo velika stabilnost proizvodnje u svim uvjetima. Vrlo dobro reagira na navodnjavanje u sušnim područjima s nestašicom vode. Visoka tehnološka vrijednost zrna idealna za proizvodnju popularne ljudske prehrane. Odlična prilagodljivost na sva prirodna okruženja.

Namjena: zrno

Savjeti za upotrebu: SNH 9402 je specifičan hibrid, vrlo pogodan za sadnju za potrebe prehrambene industrije. Pogodan za ranu sadnju, sije se do kraja svibnja. Dužinom vegetacijskog ciklusa ne razlikuje se od zubana u istoj FAO skupini.
 

Provjerite i našu ponudu betosnkih rešetaka
te ostale betonske galanterije u poljoprivredi

Kliknite ovdje