Hibrid SNH 3618
(GDM 461)
Silaža Zrno Svinjereja Perad Živilska prehrana Biogas Stay Green
Klasa:
  • FAO 600
Dana:
130
Tip:
  • Zuban
Gustoća sjetva:
- zrno:
70.000 - 80.000 biljka/Ha
- silaža:
80.000 biljka/Ha

Hibrid koji je sinteza točnosti, funkcionalnosti, snage i stabilnosti prinosa

Stabljika: Vrlo ujednačena visina biljaka sa srednje i nisko postavljenim klipom, listovi su široki, tamno zelene boje uz odgovarajući snažan korijenov sistem.Biljka zadržava intenzivnu zelenu boju tijekom cijele vegetacije, a ima vrlo dobru otpornost na bolesti listova i na napad kukuruznog moljca.

Klip: velikog presjeka, 18 redova uz prosječnu duljina duboko formiranog pravokutnog zrna. Zaštićen je s dugim listovima na kraju lijepo otvorenog završetka. Zuban

Prednosti: SNH 3618 je vrlo stabilan hibrid sa vrlo fleksibilnom sposobnosti prilagodbe na stresne uvjete na koje odgovara visokim prinosima i nakon razdoblja stresa. Na visoka ulaganja u proizvodnji (gnojivo, navodnjavanje), kao i korištenje“ Early vigor“promotora uz pravovremenu sjetvu, na kraju svog vegetativnog ciklusa odgovora odlično sa iznadprosječnim prinosima koji opravdavaju ulaganje.

Primjena: proizvodnja za berbu u klipu, za berbu u zrnu i silaže cijele stabljike.

Savjeti za upotrebu: Sa iznadprosječnim rezultatima prinosa reagira na sve intenzivne agrotehničke mjere iz poljoprivredne prakse, kao što su: izbor odgovarajuće vrste tla, priprema tla, sijanje, gnojidba , navodnjavanje tijekom sušnih razdoblja.

Provjerite i našu ponudu betosnkih rešetaka
te ostale betonske galanterije u poljoprivredi

Kliknite ovdje