Hibrid GDM 545
Silaža Zrno Svinjereja Perad Živilska prehrana Biogas Stay Green
Klasa:
  • FAO 300
Dana:
108
Tip:
  • Zuban
Gustoća sjetva:
- zrno:
75.000 - 100.000 biljka/Ha
- silaža:
80.000 biljka/Ha

Odlični rezultati postižu se i kod rane i kod kasne sjetve.

Stabljika: Klip je srednje položen, biljka je jakog korijena, zrno je zdravo i crvene boje nakon dostizanja zrelosti. List je izraženog „stay green“ efekta, usko, vrlo oštro i uspravno.
Klip: Izrazito veliki klip s zrnom u tipu zubana, s odličnim razvojem u duljinu i velikog promjera s obzirom na FAO grupu.

Prednosti: Novi hibrid na tržištu GDM 545 predstavlja odličnu kombinaciju tolerancije i otpornosti na bolesti lišća i kukuruznog moljca. Otporan je na gljivične infekcije. Visoka kvaliteta stabljike i klipa postiže se sadnjom u sklopu do 10 biljaka po kvadratnom metru, povećanje sklopa ne djeluje pozitivno na prinos.

Namjena: proizvodnja klipa, zrna i silaže cijele stabljike

Savjeti za korištenje: veliki proizvodni potencijal s obzirom na FAO grupu. Hibrid je vrlo tolerantan na sušu tijekom dugog razdoblja, pa je stoga pogodniji od drugih za laka i pješčana tla i uzgojna područja bez sustava za navodnjavanje. U uvjetima visokih temperatura i suše pruža visoko kvalitetne prinose bez navodnjavanja uz uvijek visoku razinu proizvodnje zdravog i jedrog zrna. Kod osiguravanja visoke kvalitete proizvodnih uvjeta daje izvanredno dobar prinos biomase za silažu.
 

Provjerite i našu ponudu betosnkih rešetaka
te ostale betonske galanterije u poljoprivredi

Kliknite ovdje